Mega marsmallows och sammarbetsövningar


Mysbilder

 
 

Hinderbana 4

 

Hinderbanan 3

 
 

Hinderbanan 2

 

Hinderbanan 1

 

Agility 11

 

Agility 10

 

Agility 9

 

Agility 8

 

Agility 7

 

Agility 6

 

Agility 5

 

Agility 4

 

Agility 3

 

Agility 2

 

Agility 1

 

Sista dagen - Bilder

 
Här är några bilder från sista dagen och avslutningen. På själva avslutningen så filmade jag mest och därav så vart det mindre bilder. 
 
Nästa drös bilder kommer upp till helgen då jag åker iväg idag och är inte hemma förrän på fredag. 
 
 

Hejdå

Tack och åter tack till alla duktiga deltagare som gjorde de här dagarna så himla roliga för alla oss ledare! Det har varit helt otroligt kul och vi hoppas självklart att vi ska ses igen snart! Mest hoppas vi att det då såklart ska vara på ett nytt hundläger ;-) 
 
Men nu får ni ha er alla en jätte härlig sommar! Kika gärna in här lite då och då för jag ska ladda upp mer bilbomber sen lägret och försöka knåpa ihop en liten film också :-) Det kan även dyka upp annat ;-) 
 
KRAM PÅ ER ALLIHOPA ♥
 
 
 
 
 

Vilket superdag!

 
 
 
Full rulle hela dagen idag! Efter frukost så delades gruppen på två och de ena tränade mer agility medan de andra körde "så ska det låta". Så otroligt fina ekipage på agilityplanen igen och det sjöngs för full hals inne i klubbstugan- definitivt några nya idoler som göms ibland oss! 
 
Lite senare som kom också radion förbi och hälsade på oss. Så det kan ni lyssna på P4 jämtland förmiddagsprogram om ni vill höra några av oss.
 
Eftersom vädret är olidligt varmt på förmiddagarna så lät vi hundarna vila efter lunch och körde en hinderbana med olika utmaningar i grupper och det var så jäkla roligt att se! Bland annat så skulle de kasta stövel, kasta ägg, äta en munk utan att slicka sig runt munnen på 1min och föra en apelsin runt i ring utan att använda händerna. 
 
Sedan har även  Anna Björk varit här och hållt en liten föreläsning om hundrehab och lite annat ikring, vilket verkade vara intressant och lärorikt för barnen och även oss andra här! Mer strukturering och plannering om imorgon har även tagits tid för och nu det sista blev en skattjakt som avslutas med marängsviss.
 
 
 
 

duktiga nosar, nytvättat hår och lekar i kvällssol.

Dagen har gått i besökens anda och det började imorse med Agria som kom hit och visade upp sina jakt labradorer som tränade sök och apportering. Efter lite fika så fick vi även lära oss att lägga spår och så fick alla hundar som ville testa på att följa spåren. Det gick toppen för alla hundar efter deras olika förmågor. Vissa kunde det redan och för andra var det första gången men alla var lika nyfikna och villiga att göra det! Efter söket så satte vi även igång med lite trickträning för att verkligen trötta ut huvudet på alla hundar. 
 
Sedan var det dags för Storsjöbadet såklart och där var det liv och skoj i några timmar för barnen medan hundarna fick vila upp sig i goda händer här hemma i klubbstugan. Mest uppskattat från oss på badet var nog att äntligen få känna oss rena och fräsch igen ;-) 

När vi kom hem från badet stod vår matmästare Christer och stekte hamburgare och korv till alla. Hungriga magar åt både och för att sedan avsluta med MEGA marshmallows-grillning efteråt. 
 
Mätta och belåtna blev det sedan sammarbetsövningar tillsammans med NTO som varit de som sponsrat oss för Storsjöbadet (Ingen värvning över huvudtaget utan endast information och lekar alltså). Det var otroligt att se hur duktigt de alla jobbade tillsammans.

Nu är det full rulle med antingen pyssel, promenad med hund eller lite plannering för uppvisningen *visk visk*. Imorgon ska vi tillbaka ut på agilityplanen, träna mer för uppvisningen och mycket mera. 
 
 

Polisbesök och lägertröjor!

 
 
Efter frukosten så kom ett överaskningsbesök- och det var ingen mindre än polisen Jörgen. Vi fick ställa frågor och träffa  hans bästa kompanjon- polishunden Brysk, som visade upp sina färdigheter. Det blev en härlig morgon/förmiddag som avslutades med pannkaka till lunch. Efter lunchen så var det agilityträning igen med antingen instruktören Birk, som hjälpte till med lite kombinationer, och Angelica som fortsatte nöta in alla olika hinder. Alla hundar och barn var lika duktiga idag som igår och det gick framåt i allas utveckling! Vi pausade även mellan agilityn för att höra på en föreläsning av Birk om självförtroende inom sport (agility).

Flera dopp för både hundar och barn i det varma vädret, ett misslyckat försök till att blöta ner ledare Pär, fikapauser, massor av hundsnack och en nerkissad ledarmadrass är också saker som fyllt upp dagen.

Efter middagen så fick alla deltagare varsin lägertröja som de fick göra fina med fingerfärg, glitter osv. Kreativiteten flödade och det blev riktiga mästerverk verkligen! tröjorna över natten och det blir gruppbild på resultaten imorgon förhoppningsvis! Nu sitter alla tvåbenta (och någon matte-sjuk fyrbent) framför "Det stora äventyret" och myser för att sedan börja hoppa i sängs! 
 
Imorgon väntar Storsjöbadet och mycket vila för alla duktiga hundar! 
 

Första dagen avklarad!

Fullt upp hela dagen. Lägret är äntligen igång och det har varit en dag med allt möjligt bus, träning och lek. Vi har gått tipspromenader i lag, lekt både med våra fyrbenta vänner och utan! Ledarna utmanade även alla barnen i en poänglek men förlorade såklart! ;-) Agilitybanan har invigts med bravur! Alla hundar och barn var superduktiga där verkligen! Då var även tidningen här och hälsade på lite så håll koll i tidningen alla Jämtlandsbor. Vädret fick oss nästan att storkna på slutet så vissa modiga själar hann även med ett dopp i bäcken!! 
 
Imorgon väntas fler äventyr!
 
Ps. Svårare än vi trodde att ladda upp bilder! tar väldigt lång tid och därav så är det inte så många på varje inlägg och oredigerade. MEN alla bilder som tas kommer att tas hand om och komma upp, i såfall efter lägret 
 
 

Sista rycket nu

Snart klara för läggdaggs.. Först ska bara kycklingen panneras också!! Jahopp. Inga sura miner för det inte! FÖR IMORGON BÖRJAR LÄGRET!
             
 
WIHOO! 
 
 

Uppvisningen