Vilket superdag!

 
 
 
Full rulle hela dagen idag! Efter frukost så delades gruppen på två och de ena tränade mer agility medan de andra körde "så ska det låta". Så otroligt fina ekipage på agilityplanen igen och det sjöngs för full hals inne i klubbstugan- definitivt några nya idoler som göms ibland oss! 
 
Lite senare som kom också radion förbi och hälsade på oss. Så det kan ni lyssna på P4 jämtland förmiddagsprogram om ni vill höra några av oss.
 
Eftersom vädret är olidligt varmt på förmiddagarna så lät vi hundarna vila efter lunch och körde en hinderbana med olika utmaningar i grupper och det var så jäkla roligt att se! Bland annat så skulle de kasta stövel, kasta ägg, äta en munk utan att slicka sig runt munnen på 1min och föra en apelsin runt i ring utan att använda händerna. 
 
Sedan har även  Anna Björk varit här och hållt en liten föreläsning om hundrehab och lite annat ikring, vilket verkade vara intressant och lärorikt för barnen och även oss andra här! Mer strukturering och plannering om imorgon har även tagits tid för och nu det sista blev en skattjakt som avslutas med marängsviss.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback