Polisbesök och lägertröjor!

 
 
Efter frukosten så kom ett överaskningsbesök- och det var ingen mindre än polisen Jörgen. Vi fick ställa frågor och träffa  hans bästa kompanjon- polishunden Brysk, som visade upp sina färdigheter. Det blev en härlig morgon/förmiddag som avslutades med pannkaka till lunch. Efter lunchen så var det agilityträning igen med antingen instruktören Birk, som hjälpte till med lite kombinationer, och Angelica som fortsatte nöta in alla olika hinder. Alla hundar och barn var lika duktiga idag som igår och det gick framåt i allas utveckling! Vi pausade även mellan agilityn för att höra på en föreläsning av Birk om självförtroende inom sport (agility).

Flera dopp för både hundar och barn i det varma vädret, ett misslyckat försök till att blöta ner ledare Pär, fikapauser, massor av hundsnack och en nerkissad ledarmadrass är också saker som fyllt upp dagen.

Efter middagen så fick alla deltagare varsin lägertröja som de fick göra fina med fingerfärg, glitter osv. Kreativiteten flödade och det blev riktiga mästerverk verkligen! tröjorna över natten och det blir gruppbild på resultaten imorgon förhoppningsvis! Nu sitter alla tvåbenta (och någon matte-sjuk fyrbent) framför "Det stora äventyret" och myser för att sedan börja hoppa i sängs! 
 
Imorgon väntar Storsjöbadet och mycket vila för alla duktiga hundar! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback