duktiga nosar, nytvättat hår och lekar i kvällssol.

Dagen har gått i besökens anda och det började imorse med Agria som kom hit och visade upp sina jakt labradorer som tränade sök och apportering. Efter lite fika så fick vi även lära oss att lägga spår och så fick alla hundar som ville testa på att följa spåren. Det gick toppen för alla hundar efter deras olika förmågor. Vissa kunde det redan och för andra var det första gången men alla var lika nyfikna och villiga att göra det! Efter söket så satte vi även igång med lite trickträning för att verkligen trötta ut huvudet på alla hundar. 
 
Sedan var det dags för Storsjöbadet såklart och där var det liv och skoj i några timmar för barnen medan hundarna fick vila upp sig i goda händer här hemma i klubbstugan. Mest uppskattat från oss på badet var nog att äntligen få känna oss rena och fräsch igen ;-) 

När vi kom hem från badet stod vår matmästare Christer och stekte hamburgare och korv till alla. Hungriga magar åt både och för att sedan avsluta med MEGA marshmallows-grillning efteråt. 
 
Mätta och belåtna blev det sedan sammarbetsövningar tillsammans med NTO som varit de som sponsrat oss för Storsjöbadet (Ingen värvning över huvudtaget utan endast information och lekar alltså). Det var otroligt att se hur duktigt de alla jobbade tillsammans.

Nu är det full rulle med antingen pyssel, promenad med hund eller lite plannering för uppvisningen *visk visk*. Imorgon ska vi tillbaka ut på agilityplanen, träna mer för uppvisningen och mycket mera. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback